skip to Main Content

Ik kan u helpen met

Integrale out of the box oplossingen die waarde opleveren

Neem contact op

Als adviseur, interim manager en projectmanager is Integrale Business Planning & Execution mijn specialiteit. Het is mijn gave om in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen. Net zoals het leveren van integrale out of the box oplossingen die waarde opleveren.

Such Improvement biedt organisaties de helpende hand om hun bedrijfsprocessen te integreren, verbeteren en versnellen. Zo worden geld, tijd én talent optimaal benut. Bovendien nemen de klantwaarde, de geldstroom en de waarde van het bedrijf toe. Zo helpt Such Improvement uw bedrijf een ‘High Performance High Commitment Organisatie’ te worden met:

Advies
Na een uitgebreide intake, gevolgd door observaties, financiële en data-analyses, stel ik samen met de opdrachtgever een roadmap op. Deze is doorspekt met integrale out of the box oplossingen, welke vaak zijn gebaseerd op een financiële benchmark en data driven-joint-decision-making. Met de nadruk op joint, wat een samenwerkingsgedragscomponent impliceert. De data driven component wordt deels zelf, deels in samenwerking met partners uitgevoerd.

Hierbij laat Such Improvement de data spreken. Dit geschiedt aan de hand van Data Science, ofwel: beschrijvende statistiek. Dit zijn onder meer: trends, patronen, verdelingen, centrum- en spreidingsmaten. Daarna kan deze informatie worden gebruikt om te voorspellen aan de hand van Machine Learning; ook wel bekend als voorspellende statistiek. Voor klanten die écht het verschil willen maken, kan Such Improvement zelfs de stap naar voorschrijvende algoritmes (Artificial Intelligence) zetten.

Adviseren - Such Improvement

Interim management
Als interim manager kan ik u hulp bieden bij het implementeren van de roadmap.

Projectmanagement
Hetzelfde geldt voor het tot een goed einde brengen van een reeds gestart project, waarvoor de capaciteit in de klantorganisatie ontbreekt. Het in kaart brengen van alle hangende projecten, de verbanden in kaart brengen met de bedrijfsdoelstellingen, prioriteiten stellen en dan tot een goed einde managen van de geselecteerde projecten.

Verbinden - Such Imporvement

Wilt u de positie van uw bedrijf in kaart laten brengen?

Ik help u graag inzicht te krijgen en de bedrijfsprocessen te verbeteren.